Prajitura cu brânză - Mihaela
Blatul:
- 1 ou
- 25 gr. unt
- 3 linguri făină
- 2 linguri zahăr
- 1/2 plic praf de copt
- 1 plic zahăr vanilat
Crema:
- 1 kg. brânză de vaci
- 250 gr. zahăr
- 1 plic zahăr vanilat
- 1/2 plic praf de copt
- 125 gr. unt
- 1 budină de vanilie
- 1 lingură griş
- 6 ouă
- 1 compot de mandarine (caise)
Pentru blat se amestecă toate ingredientele menţionate obtinându-se o compoziţie asemănătoare cu cea de clatită.
Crema se obţine amestecând brănza de vaci cu zahărul , vanilia şi praful de copt.Se adaugă untul, budinca, grişul şi galbenuşurile bătute separat. La sfârşit se adaugă albuşurile bătute spumă.
Compoziţia de blat se pune într-o tavă în care s-a pus hârtie de copt, iar deasupra se pune compoziţia pentru cremă şi fructele din compot.
Se lasă la foc mic până se rumeneşte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu