miercuri, 13 februarie 2013

Prajitură cu brânză - Mihaela

Prajitura cu brânză - Mihaela

Blatul:

-  1 ou
-  25 gr. unt
-  3 linguri făină
-  2 linguri zahăr
-  1/2 plic praf de copt
-  1 plic zahăr vanilat

Crema:

- 1 kg. brânză de vaci
-  250 gr. zahăr
- 1 plic zahăr vanilat
- 1/2 plic praf de copt
- 125 gr. unt
- 1 budină de vanilie
- 1 lingură griş
-  6 ouă
- 1 compot de mandarine (caise)

Pentru blat se amestecă toate ingredientele menţionate obtinându-se o compoziţie asemănătoare cu cea de clatită.
Crema se obţine amestecând brănza de vaci cu zahărul , vanilia şi praful de copt.Se adaugă untul, budinca, grişul şi galbenuşurile bătute separat. La sfârşit se adaugă albuşurile bătute spumă.

Compoziţia de blat se pune într-o tavă în care s-a pus hârtie de copt, iar deasupra se pune compoziţia pentru cremă şi fructele din compot.

Se lasă la foc mic până se rumeneşte.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu