Foile:
- 600 gr. făină
- 1 pachet de margarină
- 150 gr. zahăr
- 2 ouă
- 3 linguri smântână
- un praf de copt
Se amestecă făina cu margarina si cu ouăle. Se adaugă smântâna, zahărul şi praful de copt. Se amestecă totul foarte bine (se frământă) şi se împarte compoziţia în şase părţi.
Se intinde fiecare parte sub formă de foaie şi se aşează pe dosul tăvii. Se coace fiecare foaie în parte la foc mic.
Crema:
- 3 linguri făină
- 3 linguri cacao
- 450 ml. lapte
- 300 gr. unt
- 300 gr. zahăr
Se amestecă toate ingredientele şi se freacă compoziţia până se obţine o spumă
Glazura:
- 6 linguri zahăr
- 3 linguri apă
- 3 linguri cacao
- un cubuleţ de unt
Se amestecă zaharul, apa şi cacao , se fierb la foc mic 2-3 minute, după vare se adaugă untul.
Intre foile de prajitură se pune câte un strat de cremă. Deasupra se toarnă glazura caldă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu